2014. már 09.

Gyűlölködő üzemmódra váltott Kucsák László kampánya

írta: Lmagazin
Gyűlölködő üzemmódra váltott Kucsák László kampánya

!kucs.jpg
Egyre agresszívebb kirohanásokra ragadtatja magát Kucsák László fideszes képviselő jelölt a XVIII. kerületben, aki szemmel láthatóan nem bírja feldolgozni Kunhalmi Ágnes sokkal nagyobb népszerűségét. Az utóbbi napokban Kucsák és az emberei rendszeresen beszólásokkal provokálják a kormányváltó pártok kitelepüléseit, a gyűlölködés még jobban elharapózott, amióta Kucsák megfutamodott Kunhalmi Ágnes nyilvános vitára szóló kihívása elől.

Az oktatás politikai vitára március 12-én, 18 órakor kerülne sor a Zila kávéházban, ám Kucsák László a tanácsadóira hallgatva nem mer felvállalni egy borítékolható vereséget, így marad az ellenfél verbális sértegetése. 

A fideszes jelölt esélyeiből a hitelességi deficiten túlmenően sokat elvisz a 12 ezer forintos gyermek belépő botrány is, amely során Kucsák aktív támogatása mellett Pestszentlőrincen ötezer hatszáz kisiskolást vittek el két előadásra, ami után hatvanötmillió forint "papír" kiadást könyveltek el. A minden hájjal megkent pénzemberek Kucsáknak köszönhetően nyolcvan százalékos állami támogatást buliztak ki , hogy hozzávetőlegesen 50 Millió forintot vághassanak zsebre. 

Szólj hozzá

fidesz pestszentlőrinc pestszentimre kucsák lászló