2014. ápr 16.

Tovább csökkent a különbség.

írta: Lmagazin
Tovább csökkent a különbség.

 kunhalmi_56.jpg

A szavazatok újraszámolását rendelte el a Nemzeti Választási Bizottság két kerület szavazókörben. Az újraszámolás eredményeként kiderült, hogy több olyan, Kunhalmi Ágnesre leadott szavazatot is érvénytelennek minősítettek, amelyek nem kék tollal voltak beikszelve.

További 4 szavazattal csökkent a különbség Kunhalmi Ágnes, és a fideszes jelölt között, miután a Nemzeti Választási Bizottság elrendelte 2 szavazókörben a voksok újraszámolását. Az ügy abból a szempontból is pikáns. az NVI-hez, az újraszámolással kapcsolatban érkezett kérést a kerületi választási bizottság sok más kifogással együtt korábban érdemi vizsgálat nélkül elutasította. 

Számos nyitott kérdés van még.

Az mostani eredmény még közel sem tekinthető véglegesnek. Mivel a most újraszámolt két szavazókörben 4 szavazattal csökkent a különbség, így amennyiben mind a 76 szavazókörben elrendelik az urnák tartalmának újraszámolását, könnyen meg is fordulhat a választás eredménye. Ehhez fontos tudni, hogy a kerületben 394 érvénytelennek minősített szavazat van!

A kerületben lebonyolított választás számos, eddig tisztázatlan, és az eredményre hatást gyakorló kérdést vet még fel. Ezekről hamarosan beszámolunk. 

 

Szólj hozzá

pestszentlőrinc pestszentimre pestszentlőrinc pestszentimre pestszentlőrinc pestszentimre; Pestszentlőrinc Kunhalmi Ágnes