2014. máj 10.

Kiütütte a felcsúti markológép a pestimrei buszt

írta: Lmagazin
Kiütütte a felcsúti markológép a pestimrei buszt

csatorna busz baleset.jpgNem hozott szerencsét a szombati munkanap Mészáros Lőrinc, felcsúti polgármester embereinek, akik Pestszentimrén az Ady és a Nemes utca sarkánál csatornaépítés közben a markolóval figyelmetlenségből oldalba billentették a mellettük éppen elhaladó buszt. A 266-os járat ami Ganztelepre, a Mednyánszky utca fele vitte az utasokat a helyzethez képest jól jött ki a váratlan kalandból, mert nem sérült meg senki, mindössze a betört ablak és a szükséges karosszéria javítások miatt a jármű fog néhány napra kiesni a forgalomból.

Az esettől függetlenül a pestszentimrei lakosság folyamatos panasz áradat alatt tartja az önkormányzatot, mert az intenzív munkálatokat átgondolatlan utcalezárások, figyelmetlenségből tönkretett fasorok, állandó zaj és kosz kísérik. Az érintettek lehúzásnak tartják az csepeli rákötési árakat messze meghaladó, a XVIII. kerületben átlagosan 300 ezer forintot kitevő díjtételeket és nem tudni mi lesz a felvonulási területeken a nehézgépekkel tönkretett aszfalt sorsa, mert a tájékoztatás szerint a csatornázó cégek azt nem kötelesek helyreállítani.

266 busz kicsi.jpgSok lakó elmondása szerint levélben és telefonon is próbált választ kapni a kifogások kezelésére vonatkozóan, de az általános tapasztalatok szerint az önkormányzati vezetéshez nem lehet bejutni, a beadványok pedig válasz nélkül maradnak.

Szólj hozzá

alkalmatlanság csatornázás xviii pestszentlőrinc pestszentimre 266.busz