2014. máj 29.

Középkori állapotok Mészáros Lőrinc cége után

írta: Lmagazin
Középkori állapotok Mészáros Lőrinc cége után

IMG_20140524_182442.jpg

Áldatlan állapotok uralkodnak Pestszentimrén a csatornázást követően. Szerkesztőségünk több lakossági jelzést kapott azzal kapcsolatban, hogy a kivitelezők miután levonulnak a területről, járhatatlan utcákat és csatateret hagynak maguk után.

Mint az köztudott, kerületünkben közel 5 milliárd forintos, az unió által finanszírozott beruházásból zajlik a csatornázás. A Mészáros Lőrinc felcsúti oligarcha polgármester cégét is magában tudó konzorcium a legtöbb esetben a kivitelezés befejezését követően járhatatlan utcákat, és mint ahogy a jelen példánkban is látszik, szétszerelt munkagépeket hagy maga után.

A példánkban szereplő Damjanich utcában már több, mint három hete levonultak a kivitelezők. Az útpálya helyreállítása azonban nem történt meg. A helyzetet tovább súlyosbítja, hogy több mázsás betondarabok, szétszerelt munkagépek és építési törmelék éktelenkedik az utcában.  

A lakók elmondása szerint Komoly gondot okoz, hogy a kivitelezők - bár az önkormányzat 600 millió forint hitelt is felvett - sok esetben hetekig nem végzik el a csatornázás utáni aszfalt helyreállítást. Így már egy közepes esőzést követően is járhatatlanná válnak az utcák.

Az lenti képeket a Tiszavirág utcából kaptuk

 

Szólj hozzá

átverés csatorna oligarcha pestszentimre alkalmatlanság csatornázás Mészáros Lőrinc