2014. jún 18.

Ember magasságban a szemét a lakótelepen

írta: Lmagazin
Ember magasságban a szemét a lakótelepen

alacska szs k.jpgElvehette a meleg a kedvét a közterületi munkáktól a XVIII. kerületi Városgazda illetékeseinek, mert hatalmas kupacokban éktelenkednek a kaszálás és fametszés után hátrahagyott hulladék hegyek, amihez nem kevés esetben több zsák, valahonnan odahordott szemetet is leraktak.

-Alacskán van olyan szemétdomb is, aminek másfél hónapja kérjük az elszállítását, de mint rendszeresen megesik sem az önkormányzatban, sem a városgazdánál nincs vezető, aki feladatának érezné a környék kitakaríttatását - mondta az egyik lakó, hozzátéve hogy a választási kampány idején kiültetett virágágyásokat is felverte a gyomnövény, amit nagy nehezen sikerült kigyomláltatni.

Az önkormányzat nemtörődömsége meglátszik a nagy foltokban kimaradt kaszálásokban, amit a múltban is sokszor a helyiek fejeztek be, akik egy idő után nem bírták elviselni a hivatali trehányságot. 

alacska 11 k.jpgDe Alacskán komoly gondok lehetnek a gazzal telenőtt vizesárkok miatt is, amelyek egy jelentős felhőszakadás alkalmával nem tudnák levezetni az esővizet, így könnyen ismét elázhatnának a társasházak alagsorai.

Szólj hozzá

alkalmatlanság pestszentlőrinc pestszentimre városüzemeltető alacska