2014. júl 24.

Ezúttal a vízvezeték állt a csatornázók útjában

írta: Lmagazin
Ezúttal a vízvezeték állt a csatornázók útjában

2014-06-13-1107.jpgTovábbra sincs szerencséjük a pestszentimreieknek a dúlással, amit csatornázásnak nevezve a felcsúti polgármester emberei követnek el a kertvárosban. A szakszerűség legelemibb szintjét is alulmúló felfordulás okozott már markolóval menet közben lezúzott BKV buszt, vízszivárgás miatt hónapokon át váltakozva beomló és újra betemetett aknákat, az utcában hátrahagyott lerobbant traktort, a girbe-gurbára sikeredett csatorna fedeleket tucatjait nem is említve.

A mai napon a Podhorszky utca lakóit érte utol a balsors, ahol a gépkezelőnek egy jól célzott markolással sikerült a vízvezeték egy darabját is felszínre hoznia az utcában. A hírek szerint szerencsés esetben még az éjjel helyreállhat a vízszolgáltatás, ha mégsem akkor pénteken. Konkrét értesítést arról, hogy mi várható az ügyben nem kapott senki sem, de lassan ezt már megszokják a környékbeliek.

Mellesleg a kerület fideszes főnökei éppen Erdélyben mulatoznak, így nem is nagyon van illetékes vezető, aki intézkedhetne - már, ha lenne ilyen szándék. 

Szólj hozzá

alkalmatlanság csatornázás xviii pestszentlőrinc pestszentimre nemtörődömség