2014. aug 28.

Lezülleszti a gazdátlanság az Üllői utat

írta: Lmagazin
Lezülleszti a gazdátlanság az Üllői utat

2014-08-28-1352[1].jpgSaját ismételt megválasztásán túl mintha semmi sem érdekelné a XVIII. kerület fideszes vezetését. A nemtörődömség mintaiskolája lehetne a néhány éve még élettel teli Üllői út, ahol minden bank fiókot nyitott, de a négyszáznál is több üzlet között voltak könyvesboltok, szolárium, motoros bolt, lovas kellékek, kozmetika, utazási iroda és kínai étterem is.

Azóta nagyot fordult a világ, mára a legértékesebb önkormányzati tulajdonú üzletekből a fideszes vezetés pártirodákat nyitott, kamu ügyfélszolgálatokat létesített, vagy nemes egyszerűséggel az enyészetre és a vele járó porra és koszra bízta a néhány éve még évi kétszázmilliós nyereséget hozó helyiségeket.

Hogy még nagyobb legyen a baj, azokban a bérleményekben, ahol még kitartott a kereskedő a Városgazda rendszeresen messze inflációt meghaladó bérleti díjakat vetett ki, ami oda vezetett, hogy tavaly decemberben a kerület legnagyobb drogériája, a DM üzemeltetője is vette a kalapját, pedig a hírek szerint egy időben kifejezetten jó kapcsolatban állt Ughy Attila polgármesterrel. 

Szólj hozzá

ughy attila xviii pestszentlőrinc pestszentimre gazdátlanság