2014. sze 23.

A Havannán tart fórumot a demokratikus ellenzék

írta: Lmagazin
A Havannán tart fórumot a demokratikus ellenzék

havanna_szaniszlo_kunhalmi.jpg

Kunhalmi Ágnes, országgyűlési képviselő és Szaniszló Sándor, a kerületi demokratikus erők polgármester-jelöltje tart fórumot csütörtökön a Kondorban.

Választási fórumra várja a kerület lakosságát a demokratikus ellenzék! Kunhalmi Ágnes, Szaniszló Sándor, és a kerületi demokratikus pártok 14 közös jelöltje csütörtökön fórumot tart a Kondor Béla Közösségi Házban. A fórumon az ellenzéki pártok bemutatják programjukat, ezen kívül részletes beszámolnak arról, mit terveznek a lakótelepek felújítása érdekében. Lesz szó a kerület bekamerázásáról és a gyermekorvosi ügyelet létrehozásáról is!

A fórum időpontja 2014. szeptember 25. (csütörtök) 17:00

Folytatódik a városőrök toborzása.

Az ellenzéki pártok programjának egyik fontos vállalása, hogy választási győzelmük esetén azonnal visszaállítják, a korábban kerületi népszavazás eredményeként létrejött, és a Fidesz által feloszlatott városőrséget. A rendezvény ideje alatt várják azok jelentkezését is, akik szeretnének Városőrnek jelentkezni.

A szervezők kérik, hogy a jelentkezők hozzák magukkal önéletrajzukat, illetve iskolai végzettségüket igazoló dokumentumaikat. (Rendészeti iskolai végzettség, közterület felügyelői vizsga, vagyonőri végzettség, bármely rendőr iskola,segédfelügyelői vizsga, gépjármű vezetői engedély. stb)

Szólj hozzá

havanna városőrség havanna lakótelep pestszentlőrinc pestszentimre Kunhalmi Ágnes Szaniszló Sándor demokratikus összefogás