2014. sze 29.

Patyomkin-felújítás a Béke téren

írta: Lmagazin
Patyomkin-felújítás a Béke téren

fotó (3).JPG

A 18. kerületi demokratikus ellenzéki összefogás önkormányzati képviselő-jelöltjei elfogadhatatlannak tartják a fideszes városvezetés hozzáállását a Béke tér felújításához.

Meglátásunk szerint nevetséges, hogy miközben a Béke téren a felújítás sem kezdődött meg, hovatovább még egyetlen kapavágás sem történt, mégis a tér forgalmát és a környéken élő polgárok nyugalmát súlyosan zavaró kordonokkal vették körbe a teret, azt a hamis látszatot keltve, mintha gőzerővel zajlana a tér felújítása. Ez az intézkedés a választópolgárok lenézése és kampánycélból történő tudatos becsapása: Ughy Attila polgármester és a kerület fideszes városvezetése továbbra is hazugságokkal próbálja megvalósultnak láttatni számtalan be nem tartott ígéretét.

 

Felszólítjuk Ughy Attila polgármestert, hogy kampánycélból ne tévessze meg a választókat és ne keltse megalapozatlanul a felújítás látszatát.

A demokratikus ellenzéki összefogás önkormányzati képviselő-jelöltjei egyúttal ígéretet tesznek arra, hogy őszi választási győzelmüket követően a Béke tér felújítása a kerületi polgárokkal történő érdemi egyeztetéseket követően kezdődik majd meg, hiszen a tér felújításának és átalakításának a környéken élő polgárok elképzelési szerint kell megvalósulnia.

 

Budapest, 2014. szeptember 29.

 

Dimity Miklós                  Nagy Balázs                       Popper Gábor
                             önkormányzati képviselő-jelöltek

 

Szólj hozzá

fidesz hazugság átverés alkalmatlanság attila;ughy attila;