2014. okt 03.

Gergely Róbert a Rózsában.

írta: Lmagazin
Gergely Róbert a Rózsában.

gergely róbert.jpg

A kerületi demokratikus ellenzék kampánykörútjának újabb állomása következik szombaton. Ezúttal a Rózsa Művelődési Házba várják az érdeklődőket a kerületi demokraták. A fórum vendégei lesznek Lendvai Ildikó, Kunhalmi Ágnes és Szaniszló Sándor. A szórakoztatásról Gergely Róbert és társulata gondoskodik majd.

Két nagysikerű fórum után újabb állomásához érkezik a kerületi demokratikus ellenzék kampány körútja. Szombaton délután 16:30-ra a Rózsa Művelődési Házba várják azokat, akiket érdekel mit kínál a demokratikus oldal a következő öt évre. A fórumon hallhatnak majd arról, hogy miért szeretne gyermekorvosi ügyeletet az ellenzék, milyen intézkedéseket tesznek majd a közbiztonság megszilárdítása érdekében és szó esik majd arról is, hogy hogyan fogják tisztességgel helyreállítani a Mészáros Lőrinc által szétdúlt kerületi utcákat.

A rendezvény vendége lesz Lendvai Ildikó és Kunhalmi Ágnes is. A szervezők a politikai tartalom mellett a szórakoztatásra is gondoltak. A vendégeknek Gergely Róbert művész úr és társulata külön előadással készül.

Kedvcsinálónak a Pestszentimrén a PIK-ben és a Havanna lakótelepen a Kondorban készült filmeket ajánljuk.

 

Szólj hozzá