2014. okt 10.

Ughy Attila ellopatta a neki nem tetsző óriásplakátot!

írta: Lmagazin
Ughy Attila ellopatta a neki nem tetsző óriásplakátot!

IMG_0512.JPG

Ughy Attila fideszes polgármester a jelek szerint nem ki nem állhatja a nyilvánosságot és a kritikát. Az éj leple alatt sunyiban ellopatta azt az óriásplakátot, amelyen törvénytelenül költött nasizásának bizonyítékaival szembesítették a kerület lakosságát.

Sajtótájékoztatót tartott tegnap a Magyar Liberális Párt helyi képviselő-jelöltje, Popper Gábor. A politikus egy, a Thököly út és Üllői út sarkára felállított óriásplakát előtt arról beszélt, hogy Ughy Attila törvénytelenül használta az önkormányzat bankkártyáját, és fizette ki nassolásait és luxus éttermi fogyasztásait. Ughy saját maga is elismerte, a költekezésekről sok esetben nem hozott számlát, mégis arra kötelezte beosztottjait, hogy számolják el törvénytelen költekezéseit. A liberális politikus arról is beszámolt, hogy a demokratikus közösség egy közérdekű adatigénylést nyújtott be az önkormányzatnak, amelyben azt kérték, a Polgármester hozza nyilvánosságra mikor és mire költötte a kerületiek pénzét. A kerületi önkormányzat ezt - bár a jogszabály kötelezi rá - megtagadta.

A sajtótájékoztatót követően a kerületi önkormányzat által a helyszínre küldött közterület felügyelők jelentek meg a helyszínen, akik megpróbálták elbontatni az Ughy törvénytelenségeit bemutató óriásplakátot. Miután a helyszínen kiderült, hogy az egyenruhásoknál erre vonatkozóan nincs határozat, némi vita és a sajtó jelen lévő képviselőinek köszönhetően távoztak a helyszínről. 

 

Az éj leple alatt gyáván ellopták a táblát.

2014-10-10-1462[1].jpg

Mivel törvényes módon Ughy Attila nem tudott megszabadulni a cselekményével szembesítő plakáttól ismét bűncselekményre utasította beosztottait. Ezúttal nemes egyszerűséggel ellopatta a táblát. Ma hajnal 4 után, az éjszaka sötétjét kihasználva a helyszínen megjelentek a Városgazda Nonporifit Zrt kollégái, akik nemes egyszerűséggel levágták a táblát és elvitték.  (A cselekményről készült videót hamarosan nyilvánosságra hozzuk). Így ma már csak a táblát tartó oszlopok árválkodnak a helyszínen. 

Emlékeztetőül az RTL Klub Ughyt leleplező híradó bejátszása: 

 

Bejegyzés:

Szerkesztőségünk ezúton fejezi ki sajnálatát és együttérzését azon Városgazda kollégákkal kapcsolatban, akiket éjszakai munkavégzésre rendeltek be, és olyan megalázó helyzetbe kényszerítettek, hogy nekik kellett ellopniuk Ughy Attila helyett a neki kínossá vált óriásplakátot!

 

 

Szólj hozzá

lopás átverés gyáva törvénytelenség alkalmatlanság attila;ughy attila;