2014. nov 19.

Aggódik a pedagógus tüntetés miatt a bajt okozó fideszes képviselő

írta: Lmagazin
Aggódik a pedagógus tüntetés miatt a bajt okozó fideszes képviselő

tüntetés nav.jpgA hírek szerint szorongásos tünetekkel jár-kel a XVIII. kerületi városházán Kucsák László kormánypárti képviselő, aki kétségbeesetten próbálja felderíteni, vajon hány helyi pedagógus kíván részt venni a szombatra meghirdetett fidesz ellenes demonstráción. 

A magyar közoktatás napján a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ), tüntetést szervezett a Emberi Erőforrások Minisztériuma elé, hogy így tiltakozzon a kormány jövő évi költségvetési javaslata ellen - jelentette be Galló Istvánné. A PSZ elnöke azt mondta: amennyiben a büdzsét a jelenlegi formájában fogadják el, az a gyermekszegénység további romlásához vezet és katasztrofális helyzetbe hozza a köznevelés teljes rendszerét, az óvodáktól az iskolákig, kollégiumokig és a szakmai szolgáltatásokat nyújtó intézményekig.

 

A XVIII. kerületben Kucsák szénája különösen rosszul áll, ugyanis egykori pályatársai nem tudják neki elfelejteni, hogy korábbi iskolaigazgatóként az Országgyűlésben megszavazta az összes törvényjavaslatot, ami hozzájárult az oktatási rendszer szétveréséhez. Néhány hónapja maga Hoffmann Rózsa is elismerte, hogy a pénz elvonásokkal évtizedekre visszavetették a közoktatás színvonalát, ennek ellenére Kucsák bocsánatkérésére hiába várnak a pedagógusok. Sőt a kerületi intézmény vezetőknek tartott legutóbbi értekezleten a neki szegezett balhét egyenesen a jelen nem lévő  Klikk előljáró nyakába varrta, akire könnyen lehet, hogy hamarosan az áldozati bárány szerepe vár.

Szólj hozzá

átverés alkalmatlanság xviii pestszentlőrinc pestszentimre kucsák lászló