2015. jan 14.

Levél Magyarország miniszterelnökének.

írta: Lmagazin
Levél Magyarország miniszterelnökének.

molino_1.jpg

Az országos sajtó minden nap tele van a január elsején bevezetett új útdíj rendszerrel kapcsolatos hírekkel. Ezekből a híradásokból valahogy kerületünk mindig kimarad. Pedig gond van itt is bőven. A kerületi ellenzék MSZP frakcióvezetője levelet írt a kormányfőnek.

Az elmúlt hetek komoly változást hoztak az életünkben. A Fidesz-KDNP egy újabb, teljesen átgondolatlan sarccal terhelte tovább az adófizetőket. 2015. január elsejétől minden gyorsforgalmi út használatért fizethetünk. A döntés komoly hullámokat kavart. Annak bevezetése ellen pártállástól függetlenül minden érintett, felelősen gondolkodó településvezető tiltakozott. Így tett többek között a III. kerület, Gyál, Vecsés, Győr, Veszprém, Szombathely, Debrecen fideszes vezetése is. Nem meglepő módon arról sajnos nem találni hírt, hogy kerületünk kormánypárti politikusai, Kucsák László és Ughy Attila érdemben tettek-e bármit a kérdésben.

Minden bizonnyal a kormánypárti politikusok tétlenségét elégelte meg Kőrös Péter, az MSZP kerületi frakcióvezetője. A szocialista politikus decemberben rendkívüli képviselő testületi ülést kezdeményezett az ügyben. Mivel azóta lassan egy hónap is eltelt, az ellenzéki politikus eleget tett Magyarország zsebredúgott kezű miniszterelnökének felhívásának. Orbán Viktor a mikrofonálványként üzemelő közszolgálati MR1 nek adott pénteki szokásos interjújában az útdíj rendelet kapcsán azt mondta: most szóljon akinek problémája van az intézkedéssel. A képviselő a jelek szerint magára vette a felszólítást, éslevelet írt a kormányfőnek. Erről facebook oldalán számolt be.

ov_mail.JPG

 

Kíváncsian várjuk a fejleményeket.Addig is arra kérünk benneteket, szavazzatok! Ti mire számítotok?

 

Szólj hozzá

ellenzék alkalmatlanság attila;ughy attila; kőrös péter kucsák lászló fidesz-kdnp megyei matrica autópálya adó