2015. dec 02.

Kucsák is megszavazta a lex-Tiborcot.

írta: Lmagazin
Kucsák is megszavazta a lex-Tiborcot.

 kutyak_1.jpg

Ha külön költözik egy államtitkár a feleségétől, a feleség akkortól indulhat közbeszerzési eljárásban – ezt tartalmazza az a törvény, amely kevesebb mint egy nap alatt ment át a parlamenten. A kormányfő veje is indulhat november 1-jétől közbeszerzési eljárásokon, a törvény ugyanis visszamenőleges hatályú. Kerületünk fideszes országgyűlési képviselő magától értetődő módon támogatta a javaslatot.

Új fokozatba kapcsolt a fideszes mutyi-henger. Mostantól nem baj, ha a kormányfő, vagy akár egy államtitkár rokonai indulnak állami pénzekért közbeszerzési eljárásokon a jövőben, ha már külön élnek – ezt mondja ki egy olyan törvény, aminek elfogadásához 24 órára sem volt szüksége a parlamentnek.

December 1-én, egy nappal a benyújtást követően már elfogadták azt a módosítást, hogy indulhatnak közbeszerzésen azok a családtagok, akik nem élnek egy háztartásban az érintett kormánytaggal. Mint tudjuk, Orbán Ráchel és Tiborcz István a saját lábukon állnak, ezért nem élnek egy háztartásban Orbán Viktorral. A folytatást nem nehéz kitalálni… A jövőben még inkább saját lábukon fognak állni.

A parlament honlapja szerint az Orbán-család saját lábon állását tovább erősítő javaslatot megszavazta Kucsák László, kerületünk fideszes országgyűlési képviselője is. Bravó Laci, te is raktál valamit a főnök karácsonyfája alá. Munkásságodnak állítunk emléket ezzel a filmtörténeti klasszikussal.

 

Ha a kedves olvasó azt gondolja, hogy az eddigi legpofátlanabb nyúlást legalizáló törvényt nem tudja megmagyarázni ez a tolvaj banda Magyarország Kormánya, akkor nagyon téved. A kormányszóvivő megtette. Vigyázat, a bicskák nyílnak:

 

Azért nem minden fideszes szavazógép.

A nap másik híre, amely szerint Tarlós István, és a fővárosi Fidesz nem tartja szükségesnek megkérdezni a fővárosiakat arról, hogy rendezzen-e Budapest Olimpiát. Az erről szóló javaslatot Horváth Csaba, az MSZP frakcióvezetője terjesztette elő. Tarlós szerint a népszavazás pusztán politikai haszonszerzés. Ezzel a véleménnyel értett egyet a fővárosi fideszes képviselők többsége. Azonban itt akadt két olyan kormánypárti polgármester, aki mert nemet mondani Tarlósnak. Egyikük kerületünk polgármestere, Ughy Attila. Bravó!

 

Szólj hozzá

fidesz korrupció alkalmatlanság szavazógép pestszentlőrinc pestszentimre kucsák lászló XVIII.kerület