2015. dec 22.

Kucsák László segítségét kértük!

írta: Lmagazin
Kucsák László segítségét kértük!

Kucsák László
országgyűlési képviselő, fidesz
részére
Budapest, 2015. december 22.
Tárgy: nyilatkozat kérés
Tisztelt Kucsák László Úr!
Személyes jóhírének vélt megsértése miatt 2014. évben Ön kártérítési pert indított egy XVIII. kerületben megjelenő internetes blog és egy helyi újságot kiadó cég ellen. Ebben az időszakban Pestszentlőrincen közbeszéd tárgya volt, hogy önkormányzati támogatással12 ezer forintos jegyárakkal gyermek előadásokat szerveztek a kerületi sportcsarnokokba állami támogatások trükkös lehívása céljából, az 1 millió forintra beperelt fórumok az Ön szerepét próbálták az ügyben tisztázni.
Mivel a sérelmei megalapozottságát a bíróságon nem tudta hitelt érdemlően bizonyítani Ön jogerősen is elvesztette a pert, aminek a következtében fizetnie kellett a saját ügyvédjeit, 60 ezer forint eljárási illetéket, továbbá a bíróság elé állított alperesek 280 ezer forint ügyvédi kiadásait is.
Tudomásunk szerint a fizetési kötelezettségeknek valakik eleget tettek, ám a hozzánk eljutott információ szerint az átutalások nem az Ön nevére kiállított bankszámláról érkeztek!
Tekintettel arra, hogy a közszereplőkkel szemben jogos társadalmi elvárás a fedhetetlenség látszata, kérjük szíves nyilatkozatát az alábbi kérdések tekintetében:
1. A fenti kártérítési perben mennyi volt az Ön által megbízott ügyvédek díja és azokat milyen módon fizette meg?
2. Milyen forrásból fizette be az előírt 60 ezer forint eljárási illetéket?
3. Milyen forrásból egyenlítette ki az alperes javára megítélt 279400 forint ügyvédi költséget?
Tisztelt Kucsák Úr!
Az utóbbi években több alkalommal is megkerestük, hogy érdemben segítse az Önt hatalomba juttató XVIII. kerületi lakosság tájékozódását, sajnos eddig minden alkalommal elzárkózott a válaszadástól. Reméljük ezúttal Önnek is érdeke a tisztánlátás, ezért számítunk a megtisztelő válaszaira.
Lőrinci Magazin Szerkesztősége
Szólj hozzá

fidesz xviii pestszentlőrinc pestszentimre kucsák lászló