2015. dec 30.

Félmilliót fizetett a képviselő, csak nem tudni miből

írta: Lmagazin
Félmilliót fizetett a képviselő, csak nem tudni miből

kucsák m1.JPGTovábbra sem tudni mi az eredete a XVIII. kerületből hatalomba került Kucsák László, fideszes országgyűlési képviselő által kényszerűen megfizetett, összességében félmillió forintot is meghaladó fizetési meghagyásnak. Az ügy végére könnyen pont kerülhetne, ha az érintett nyilatkozna, ám Kucsák László szerkesztőségünk megkeresésére valamiért nem kíván válaszolni. Meggyőződésünk, hogy Magyarország és a XVIII. kerületi lakosság érdekeit olyan embernek kell az Ország Házában képviselnie, aki feddhetetlen és tevékenyen nem részese a jelenlegi hatalom korrupt, csak a saját anyagi hasznát kereső rendszerének, ezért ismételten lehetőséget szeretnénk adni Kucsák Lászlónak, hogy tisztázza a helyzetét:
Kucsák László
országgyűlési képviselő, fidesz
részére
Tárgy: ismételt nyilatkozat kérés
Tisztel Kucsák László!
Előző írásbeli megkeresésünkre, amelyben tájékoztatását kértük arról, hogy milyen forrásból utalta át a bíróság által Önre jogerősen kivetett jelentős összegű fizetési meghagyást, sajnálatos módon nem válaszolt.
Tekintettel arra, hogy a közszereplőkkel szemben jogos társadalmi elvárás a fedhetetlenség látszata, amit jogosan igényelnek az Önt hatalomba - és ezzel közel havi 800 ezer forinthoz juttató - XVIII. kerületi lakosok, ismételten kérjük szíves nyilatkozatát az alábbi kérdések tekintetében:
1. A fenti kártérítési perben mennyi volt az Ön által megbízott ügyvédek díja és azokat milyen módon fizette meg?
2. Milyen forrásból fizette be az előírt 60 ezer forint eljárási illetéket?
3. Milyen forrásból egyenlítette ki az alperes javára megítélt 279400 forint ügyvédi költséget?
A közélet tisztasága érdekében tájékoztatjuk, hogy abban az esetben, ha ezúttal is figyelmen kívül hagyja a megkeresésünket, az ügyét kénytelenek leszünk az országos média és a hivatalos állami szervek figyelmébe ajánlani.
Tisztelettel,
Lőrinci Magazin Szerkesztősége
Szólj hozzá

fidesz korrupció pestszentlőrinc pestszentimre kucsák lászló