2016. sze 14.

Ufóhívő migránssal riogat Kucsák László

írta: Lmagazin
Ufóhívő migránssal riogat Kucsák László

spottle.png

Georg Spöttle „ biztonságpolitikai szakértőt látja vendégül Kucsák László fideszes országgyűlési képviselő a Polgárok Háza elnevezésű fideszes rendezvényen.

A migrációról szóló esten, a német hadsereg nyugalmazott hadnagya, terrorizmus-szakértő osztja meg erősen vitatott nézeteit a hallgatósággal. Georg Spöttléről köztudomású, hogy a kilencvenes években több UFO-élményéről is beszámolt a német médiának. Állításai szerint földönkívüliek megbénították és egy „láthatatlan erővel elemelték az ágytól”, egyetlen injekció beadásával meggyógyították egy álmában keletkezett 7-10 centiméteres sebét. Szintén a kilencvenes években állította több újság tanúsága szerint, hogy az NDK-ban „több ezer földönkívüliek által véghezvitt emberrablás történt.”

Videó itt: https://youtu.be/GkbLwYANzeY

Kucsák László által vallott értékeket jól mutatja, hogy az elmúlt időszakban általa meghívott vendégek névsora. Az ufóhívő szakértőn túl a közelmúltban személyes meghívására tartott előadást a Polgárok Házában a náci uszításairól elhíresült Bayer Zsolt, akinek állami kitüntetése elleni tiltakozásul több száz állami díjazott adta vissza elismerését.

A fideszes politikus nagy tisztelettel adózott Nógrádi György, kormánypárti biztonságpolitikai szakértőnek is, akit szintén vendégül látott. Nógrádiról köztudomású, hogy nemlétező egyetemeket szerepeltetett életrajzában,  továbbá állítólagos doktori címét is egy soha nem létezett egyetemen szerezte. Ez utóbbin persze Schmidt Pál és Semjén Zsolt óta már nem botránkozik meg a magyarországi értelmiség.

Szólj hozzá

agyhalál kucsák migráns fidesz-kdnp UFÓ