2016. okt 06.

Költsön el 200 milliót a kerületre! Szavazzon

írta: Lmagazin
Költsön el 200 milliót a kerületre! Szavazzon

A napokban, sokadik próbálkozásra kiderült, hogy a kormány több, mint 17 milliárd forintot költött a csúfosat bukott népszavazásra. Ha a pénzt szétosztották volna a települések között, kerületünkre 200 millió forint jutott volna! Szavazzon, Ön mire költötte volna ezt a pénzt?

A Rogán Antal -antilop - által vezetett Helikopterügyi, Pasaparkügyi, Letelepedési-kötvényügyi Propagandaminisztérium bevallása szerint 16-17 milliárd forintba került az adófizetőknek az október másodikán csúfos fideszes kudarccal végződött népszavazás. Azon most elegánsan lépjünk túl, hogy a pénz felét nyilvánvalóan ellopta Rogán Antal és valamelyik fideszes kör, azonban tegyük azt hozzá, hogy a fenti összeg nem tartalmazza azt a pénzt, amit az egyes kerületek költöttek a népszavazásra.

A fideszes vezetésű XVIII. kerület sem szűkölködött a kampány költésekben. Ughy Attila polgármester több millió forintért telefonáltatta végig a kerület lakóit hogy menjenek szavazni. A Városkép néven megjelenő, Sütő-Nagy Zsolt fideszes bértollnok által szerkesztett lap is érdemben ennek szentelte szinte teljes terjedelmét.  A pénzszórásban Kucsák László is felzárkózott, aki egy tőle szokatlan módon színvonalas, ámde láthatóan mobiltelefonnal készült fotókkal illusztrált uniós füzettel szállt be a kampányba. Ezen kerületi kiadások szakértői becslések szerint elérik a 25-30 millió forintot.

Tekintettel arra, hogy kerületünkben lakik az ország lakosságának 1 százaléka, így adódik a kérdés, hogy a ránk eső mintegy 200 millió forintot vajon milyen értelmesebb és hasznosabb dolgokra költhettük volna el. Szavazzanak bátran!

 

Szólj hozzá

korrupció bukás lopás ughy attila pestszentlőrinc pestszentimre kucsák lászló fidesz-kdnp sütő nagy zsolt Korrupt tolvaj Rogán Antal