2016. nov 12.

Óvodásokkal kampányol Kucsák László

írta: Lmagazin
Óvodásokkal kampányol Kucsák László

kucsak_gyermek_1.jpgHiába a XVIII. kerületi szülők ellenkezése, hogy ne használják a gyermekeiket biodíszletként Kucsák László fideszes képviselő kampány fellépéseihez, szemmel láthatóan ez nem zavarja a hatalmat. A Kucsáknak való megfelelés súlya alatt az utóbbi években rendszeresen vezényelnek gyermekeket különböző ünnepi ceremóniára, legutóbb a Kisz lakótelepen lévő Vándor Óvoda gépészeti korszerűsítésén ünnepeltette magát gyermekek között a helyi fidesz erős embere.

A jelenséggel több probléma is adódhat, egyfelől csak elvétve szokták kikérni a szülők írásos engedélyét ahhoz, hogy a gyermekük politikai rendezvényen szerepeljen, holott ez törvényi kötelezettség. Másfelől gyermek témában Kucsák László már megégette magát a kerületben, amikor 12 ezer forintos  diákelőadások megszervezéséhez adta a nevét, erről utólag kiderült, hogy a rendezők több tízmilliós állami támogatásokat számoltak el a fellépések után. Az ügyben feljelentések is születtek, amelyek eredményéről ma még nem sokat lehet tudni.

Kucsák óvodásokhoz való haszonleső vonzalmát saját pártjában is rendszeresen bírálják, a házasságban sohasem élt és gyermektelen képviselő szemére vetve, hogy a korábbi playboy életvitele nem igazán találkozik a hatalom családfelfogásával.

Szólj hozzá

kampány fidesz pestszentlőrinc pestszentimre kucsák lászló