2017. ápr 24.

Kinek a kopasza?

írta: Lmagazin
Kinek a kopasza?

kopasz.jpgKubatov - a fidesz fő mozgalmára - mögött is szemmel láthatóan otthonosan elvan az a ritkás hajú izomember, aki a szocialista Nyakó Istvánék vasárnapi boltnyitásról szóló népszavazási kezdeményezését a társaival együtt ellehetetlenítette. Tavaly felmerült, hogy a népszavazási mappákat lengető erőemberek valójában Kubatov Gáborhoz kötődnek, mivel a Fidesznek nagyon rosszul jött volna egy boltzárról szóló népszavazás. A botrány után még képek is előkerültek arról, ahogy közülük ketten a Fradi Security mellényében feszítenek a XVIII. kerületi Pler több kézilabda-mérkőzésen – teszi hozzá a 444. Kubatov titkára a botrány után az Indexnek azt mondta, megvizsgálták, és bizonyossá vált, hogy a választási irodánál lévők közül senki nem tagja sem a biztonsági cégnek, sem más fradis vállalkozásnak.

A tavaly év elején megtartott Pler-Komló kézilabda mérkőzésen a vendég szurkolók személyes ízelítőt is kaptak arról, milyen a verőlegények által kiosztott nyakleves. A meccs hevében néhány tévesnek látott bírói intézkedést követően két tucat vendégszurkoló előbb a játékvezetőt, majd valamiért Orbánékat kezdte el hangosan szidni. Az izomemberek helyi vezetője állítólag telefonban így kért segítséget: itt van 30-40 vidéki suttyó, el kellene rendezni a sorsukat. Az elrendezés abból állt, hogy kigyúrt, kopasz verőlegények jelentek meg, akik nem engedték távozni a komlói drukkereket, hanema vészkijárat felé terelték őket, ahol aztán válogatás nélkül ütöttek időseket, nőket, gyerekeket. 

"Beszorítottak minket egy szűk helyre, s ütöttek mindenkit, akit értek. Huszonnyolc éve járok sporteseményekre, ilyen alattomos módszerrel még sehol sem találkoztam. A nők sikítva menekültek, volt, akinek az álla repedt fel, mások egy szép tiplit kaptak. A történtek után húsz percig vártunk rendőrségi intézkedésre, de nem történt semmi" – mondta Szolnoki Richárd. Az esetet követő felháborodás után a pestlőrinci képviselők egy része indítványozta, hogy bontsanak szerződést a mérkőzéseket sajátságos módon bíztosító Kubatov legényekkel, de a kerület fideszes vezetése nem tartotta fontosnak az intézkedést.

Szólj hozzá

kopasz kubatov xviii pestszentlőrinc pestszentimre pler fradi security