2017. aug 01.

Egész évben szabadságon? (második rész)

írta: Lmagazin
Egész évben szabadságon? (második rész)

alacska_3_k.jpgLátszatra több Városgazda dolgozó tesz-vesz a XVIII. kerületben, de Pestszentimre mintha rendszeresen kimaradna az útvonalukból. Csokorba gyűjtöttük a hozzánk beérkező panaszokat, sőt tartottunk egy helyi bejárást is. Második pestszentimrei bejárásunk alatt Alacska lakótelepet és a szomszédos utcákat térképeztük fel.

Itt a fideszes Csabafi Róbert a helyi képviselő, a havi juttatása a lakossági ügyek felkarolásáért a városházáról 410 ezer forint.

Lássuk mit találtunk:

Alacska lakótelep közepén a játszóterek, a kutyafuttató és a nagy közösségi tér (ahova a lakók kb 15 éve egy közparkot szeretnének) rendezett, a füvet is lekaszálták néhány hete. A Bababirodalom bölcsőde környékén derékig érő, levágott ágakból és zöldhulladékból álló hulladékdomb rontja a látványt.A néhány éve ültetett fasor megszenvedi a rendszeres öntözés hiányát, több facsemete teljesen kiégett a nyári melegben.

A kertvárosi utcákban több helyen hiányzik a járda és gondozatlan az utak környezete. Az Alacskai utca szűk és töredezett felületén nem férnek el egymás mellett a gépkocsik, az itteni építkezések miatt egy-két éven belül folyamatos lesz a gépjárművek feltorlódása.

A Péterhalmi erdőhöz érkezve a kezdeti jókedvünk végképp elillant, mivel legalább 15-20 helyen a fenti képen látható szeméthalmokba botlottunk. A Határ utca melletti erdősávban ráadásul szó szerint közveszélyt okoz egy szomszédos fának támaszkodó, félig kidőlt fatörzs, ami a jelek szerint senkit sem zavar.

Csabafi Róbert a 2014-es képviselővé választása óta 13.530.000, azaz tizenhárom és félmillió forint tiszteletdíjat vett fel.

alacska_5_k.jpg

alacska_u_3.png

 

 

 

 

alacska_6_k.jpg

alacska_2_k.jpg

 

Szólj hozzá

fidesz csabafi róbert pestszentimre alkalmatlanság pestszentlőrinc pestszentimre