2019. aug 02.

Egy játszótér amit háromszor adtak már át.

írta: Lmagazin
Egy játszótér amit háromszor adtak már át.

Alighanem új rekordot döntött a kerület fideszes vezetése. Három év alatt háromszor adták át a kerület egyik játszóterét. 

Pestszentlőrinc - Pestszentimre egy sportos kerület. Ezúttal új sportkategóriát vezetett be, az egy objektum többszöri átadását. A gyakorlaton elsőre talán jót derül a kedves olvasó, de a háttérben húzódó motivációk sajnos elég kínosak. Alig két és fél hónap múlva önkormányzati választásokat tartanak, és hát a kerület vezetése nem tud túl sok eredményt felmutatni. Így jobb híján a jelek szerint azt találták ki, hogy megpróbálják eladni újra és újra ugyanazt a beruházást. 

Na de lássuk az érintett játszótér átadásait kronológikus sorrendben.

Az első:

2016. november 21-én adta hírül az önkormányzat hírportálja a jó hírt, hogy új játszóteret vehettek bírtokba a Thököly úton a kerület gyermekei. A beszámoló szerint a teret Ughy Attila adta át. 

atado1.jpg

A második:

2017. júliusáig kellett várni arra, hogy a játszóteret ismét átadják. Ezúttal Szarvas Attila (KDNP) alpolgármesternek jutott a képzeletbeli olló a szalag átvágásához.

 

atado_2.jpg

És végül a harmadik:

A játszótér ezúttal közel két év pihenőidőd kapott az átadást szerető kerületi politikusoktól. 2019. augusztusában az újabb polgámeteri ciklusért versenybe szálló Ughy Attila jutott arra, hogy ő már túl régen adta át, így megtette még egyszer.

ughy_atadja.jpg

 

Mindezek után azt már csak remélni tudjuk, hogy a nagy igyekezetben az általuk korábban felfedezett, állítólagos azóta kiderült, hogy ordas nagy kamu volt kuplerájt nem avatja fel Ughy Attila a kampányban.....

 

Szólj hozzá

hazugság átverés attila;ughy attila; hozzánemértés fidesz-kdnp