2019. sze 05.

Tovább titkolják Bauer bulijának számláit

írta: Lmagazin
Tovább titkolják Bauer bulijának számláit

bauer_rgb_masolata.jpg

17.6 millió forint. Tavaly ennyi közpénzt költött a város fideszes vezetése a Vasvári napokra. A számlákat azonban nem hajlandó nyilvánosságra hozni.

Évek óta rendezik meg nyár elején a Vasvári Napokat, amely rendezvény a kezdeti háromnapos, ám fellépők tekintetében meglehetősen szegényes fesztiválból mára egynapos eseménnyé silányult. 

Bár tavaly az EDDA, idén pedig az R-Go is fellépett, a költvégvetéshez képest szinte üres programkínálat várta a Sporkastély melletti parkolóba látogatókat. Talán ez, talán a tűző napon, árnyék nélkül eltöltendő idő minden évben távol tartja a közönséget az eseménytől

Ezért is különösen érdekes, hogy évről évre emelkednek a költségek. A szervezéssel korábban megbízott Capricco Kft. egy kopott pesterzsébeti házba van bejelentve, miközben a cég tulajdonosa, a közösségi profilja szerint jelenleg Leányfalun lakik. Mielőtt azonban ő is a Dunakanyarba költözött volna, Bauer Ferenc fideszes képviselő kertszomszédja volt. Persze, ez lehet a véletlen műve is. 

Az esemény ötletgazdája, és szervezője az a Vasvári Pál Egyesület, amelynek mindkét társelnöke fideszes önkormányzati képviselő. Bauer Ferenc és Tóth Kálmán.

Szólj hozzá