2011. feb 14.

Aláírásgyűjtés térfigyelő kameráért

írta: Lmagazin
Aláírásgyűjtés térfigyelő kameráért

 Információink szerint egyre nagyobb türelmetlenséggel várják az Alacskán élők a megígért, ám az őszi választásokat követően parkoló pályára állított köztéri figyelőrendszer létrehozását.

 
Annak ellenére, hogy 2010-ben már kiírták a kamerák beszerzésére vonatkozó pályázatot és részletes tervdokumentációval is rendelkeztek a telepítések helyére vonatkozóan, a polgármesteri hivatal vezetése minden jel szerint lemondott a lakótelepiek számára fontos közbiztonság megteremtéséről. A decemberi közmeghallgatáson lakossági kérdésre ezt a tényt Lévai István alpolgármester, a közbiztonság felelőse is megerősítette. Az elmúlt évek fejlesztéseinek következményeként napjainkra a lakótelepek közül csak Alacskán nem valósult meg a helyben élők vagyonának hatékony védelme, miközben időről időre lakás betörések, garázs kifosztások néha pedig gépjárművekben okozott szándékos rongálások borzolják az emberek idegeit.

Most úgy tűnik elfogyott a türelem és a közösség tagjai lépcsőházról lépcsőházra járva aláírások gyűjtésével a kezükbe kívánják venni a kilátásaik jobbra fordulását.

Szólj hozzá

hazugság átverés lakótelep ughy pestszentlőrinc pestszentimre megszorítások; alacskai