2011. ápr 22.

Elmaradt kaszálások

írta: Lmagazin
Elmaradt kaszálások

 Az elmúlt évtizedben talán sosem fordult elő kerületünkben, hogy Húsvét ünnepére ne legyen makulátlan rend a kerületben. Idén ezzel kell szembesülni.

A lakótelepeken egyszerűen képtelen volt a Városüzemeltető Kht. lekaszálni a füvet és a gazt. Egyes helyeken foltokban történtek próbálkozások, de a végeredmény nagyon szomorú képet mutat. Azok után, hogy tavasz elején rendkívül szemetes volt a kerület (még jelenleg is az), most láthatóan a kaszálás is meghaladja az illetékesek képességét.

A korábbi években - legyen szó bármilyen csapadékos tavasznyitányról - sosem fordulhatott volna elő, hogy a húsvéti ünnepekre ne legyen rend. Április elején pár nap alatt lekaszálta a füvet a Főkert Kft, így Húsvétra szimbolikusan a kerület is "ünneplőbe öltözött". Most hetek óta nyírják a füvet számottevő eredmény nélkül, pedig hozzá kell tenni, hogy csapadékból is jelentéktelen mennyiség hullott, így minden körülmény ideális volt a munkához.
Szomorú, hogy míg a cégek vezetői saját javadalmazási szabályzataikkal, vannak elfoglalva hogy vegyenek fel minél több juttatást, addig a kerület lakosságának zöme térdig érő fűben kénytelen járni.
(Kép: Thököly u., Zsebők Zoltán szakrendelő környéke) 
Szólj hozzá

átverés harácsolás köztisztaság pestszentlőrinc pestszentimre nemtörődömség városüzemeltető péntek tamás hozzánemértés