2011. ápr 22.

Halomi úti útjavítás?

írta: Lmagazin
Halomi úti útjavítás?

A Halomi út-Királyhágó út kereszteződésében február óta áldatlan állapotok voltak, a Halomi úti szakaszra való bekanyarodás komolyan veszélyeztette a gépjárművek futóműveit és gumiabroncsait.

A felelős FKF Zrt. nem kapkodta el a javítást, április 8-ika magasságában kezdték meg a kátyúzást. A közlekedők joggal bízhattak abban, hogy a kb. 30-40 folyóméternyi szakaszt egy nap alatt kijavítják a munkatársak, bár nem volt túl biztató a 2 fős brigád tevékenysége.

Arra azonban senki nem számított, hogy még 9-10 nap múlva is a területen "szöttyögnek" a munkatársak érdemi előrehaladás nélkül, nap, mint nap feltartva az igen sűrű forgalmat. Forgalmi irányító sehol, pedig a buszmegálló környékén igen balesetveszélyes helyzetek alakultak ki.
Ezek után érhette az igazi csalódás a gépjárművezetőket, amikor az elkészült munka a régi állapotokat idézte, mivel a komplett kijavított felület tiszta "hupli", szabályosan kirázza a lelket az utazókból. Érhetetlen, hogy mi tartott ezen a munkán kb. 10 munkanapot, miért alkalmaznak ilyen kiforratlan technológiát a forgalmas főúton, és hogy vehette át bárki az elkészült silány minőségű munkát.
Az már korábban is furcsa volt, hogy mi történik az FKF Zrt-nél. Érthetetlen helyeken javítják az utat, futókátyúzás címén zsákból öntögetik az aszfaltot, most meg a kátyúzás alatt azt értik, ha egyenetlenné teszik az útfelületet.
Pár hónappal ezelőtt még mindenki skandallumot kiáltott volna egy hasonló jelenségért, manapság már csak a bosszankodás jut.
Szólj hozzá

pazarlás pestszentlőrinc pestszentimre városüzemeltető halomi hozzánemértés