2011. máj 06.

Az igényekhez alkalmazkodunk

írta: Lmagazin
Az igényekhez alkalmazkodunk

Közel két éve nyitotta meg ajtaját a vendégek előtt a Havanna Pizzéria a lakótelep közepén. Az üzlet és egyben a családi vállalkozás irányítója, Tóth Sándorné azonban már több évtizede tevékenykedik a kereskedelemben, a vendéglátásban.

 -Közel 20 éven át volt egy üzletünk a Kőbánya-Kispest metró végállomásnál. Ám miután az egész épületet lebontották, kerestünk egy olyan helyet, ahol a vállalkozásunkat folytathatjuk. Itt a lakótelepen találtuk meg ezt az akkor üresen álló sörözőt. Felvettük a kapcsolatot a tulajdonossal, aki hozzájárult egy pizzéria- étterem kialakításához. Mivel minden nagyon le volt amortizálódva, így a saját vagyonunk felhasználásával újítottuk fel a helyiségeket. A férjemmel és a fiammal visszük az üzletet, a szakácsok pedig pizzaszakácsok.
- Látom, hogy nemcsak pizzát készítenek, hanem menüt és a la carte is lehet rendelni, van igazi olasz fagylalt. Valóban sokszínű a paletta.
-Sőt, süteményeket is kínálnánk, miután a KŐKI-nél is egy jól menő cukrászdánk volt: naponta több mint ezer süteményt eladtunk. Nagyon sok törzsvevőnk volt innen a lakótelepről is. Sajnos, most valahogy nincs minderre igény, vagy lehet, hogy a gazdasági helyzet hozza mindezt. Sokan megsütik otthon maguknak, amire szükségük van.
Megpróbáljuk túlélni ezt a gazdasági helyzetet, aztán szeretnénk folytatni az igazán nagyon sokfajta sütemény értékesítését.
-Hogyan próbálják a vevők igényeit még szélesebb körben kielégíteni?
-Hatalmas a kínálatunk és számos akcióval is igyekszünk a vendégek igényeit teljesíteni, illetve a web áruházunkban is széles a kínálat. A pizza házhoz szállítását teljesen ingyenesen vállaljuk a XVIII., XIX. kerület egész területén, és a szomszédos kerületek bizonyos részén. Készítünk 60 cm-es pizzát, illetve minden fagyihoz pl. ingyen adunk csoki öntetet.
Bízunk azért a jövőben, és várjuk a fellendülést..
Szólj hozzá

havanna lakótelep pestszentlőrinc pestszentimre havanna pizzéria