2011. jún 27.

Segítő kezek a Napraforgó óvodában

írta: Lmagazin
Segítő kezek a Napraforgó óvodában

A Tündérfátyol Alapítvány azzal a céllal jött létre, hogy a hazánkban komoly nehézségekkel küzdő egészségügyi intézményeket, hátrányos helyzetű családokat és a váratlan természeti katasztrófákban károsult térségeket segítsék. Az alapítvány céljai közé tartozik továbbá a drogmegelőzés és a szexuális bűncselekmények megelőzésében történő aktív részvétel is. Az alapítvány első nagyobb célkitűzése a SOTE 1.sz Gyermekklinika műszerparkjának  fejlesztése. Az intézménnyel 2011. április 04-én aláírt együttműködési megállapodásuk alapján egy 8 Millió Forintos „NEAR INFRARED” spektroszkóp telepítését kívánják finanszírozni a csecsemőosztály számára. A fenn említett készülékkel folyamatosan nyomon követhetők a különböző (keringés, anyagcsere, morfológia) agyi folyamatok.

                                                    

Az alapítvány megkezdte kerületünkben is tevékenységét. Első akciójuk keretében az AGA Gyermekotthonban élők és a szomszédos Napraforgó Óvoda gyermekeinek mindennapjait színesítették egy 2 illetve egy 1 napos gyermeknap lebonyolításával, mely során trambulinozhattak, és elektromos kisautókkal játszhattak a lurkók. Az alapítvány tervei között szerepel a SOTE támogatásán kívül kifejezetten a kerületi rendezvények és intézmények támogatása.

Kérjük támogassák Önök is a Tündérfátyol Alapítvány munkáját adományaikkal! Unicredit Bank 10918001-00000071-60320010, egyéb támogatási formában is eljuttathatja adományát melyhez kérjük hívja a +36 30 474 89 29 telefonszámot

 

Szólj hozzá

óvoda alapítvány napraforgó tündérfátyol