2011. júl 21.

Kis hiján tragédia az Alacskán.

írta: Lmagazin
Kis hiján tragédia az Alacskán.

Kis híján felrobbant egy budapesti társasház harmadik emelete, számolt be esti híradójában az RTL Klub.  Az egyik lakó ugyanis a gázt megnyitva akart öngyilkos lenni.

A hír kapcsán több lakó kereste meg szerkesztőségünket, akik elmondták, hogy tegnap és ma hiába keresték a ház közös képviselőjét, Papp Györgyöt, aki az önkormányzat tulajdonában álló TH 18 Létesítménygazdálkodó Kft. munkatársa. A lakók arról is beszámoltak, hogy Papp György a közelmúltban lett a társasház közös képviselője, azonban személyesen még senki nem találkozott vele.

Az önkormányzat hivatalában, valamint vállalatainál már jó ideje megfigyelhető az a sajnálatos tendencia, amely arról szól, hogy több, a kerületet nem ismerő, gyakran budapesti lakcímmel nem is rendelkező személy került felvételre, sok esetben mondva csinált munkakörökbe. A kerületi köznyelvben őket egyre többen hívják „Zsoldosoknak”.

Információink szerint az ügyben szereplő Papp György is közéjük tartozik. A kerületben terjedő hírek szerint Papp György a TH 18 Kft. ügyvezetőjének dr. Tóth Tibor Józsefnek a gyermekkori barátja.
 

Szólj hozzá

zsoldosok tóth tibor józsef alacska th18