2011. júl 25.

Tizenegy aranyat nyertek a SOFI sportolói

írta: Lmagazin
Tizenegy aranyat nyertek a SOFI sportolói

"Tizenegy aranyat nyertek a SOFI sportolói", írja büszkén a kerületi fideszpropaganda közszolgálati honlap. Pedig nekik semmi okuk a büszkeségre, ha az önkormányzat vezetőségén múlott volna, talán ki sem utazhattak volna a sportolók, vagy csak egy kis töredéke.
 
(archív fotó)
 
Félreértés ne essék, szerkesztőségünket is nagy örömmel tölti el, hogy kerületünk sportolói ilyen szép sikert, sikereket értek el az athéni speciális olimpián. Ezúton is megragadjuk az alkalmat, hogy gratuláljunk a kiemelkedő sportsikerhez, úgy a fiatal sportolóknak, mint a felkészítő edzőknek, tanároknak.
Ami kicsit keserű szájízet okoz, hogy az önkormányzat hivatalos oldala meg sem említi azokat, akik önzetlenül, az önkormányzat helyett, anyagilag támogatták a sportolók kiutazását. Pedig nélkülük, csak a küldöttség egy töredéke tudott volna elutazni.
Mint arról annak idején blogunk is beszámolt, a Pátria Páholy Egyesület jótékonysági estet rendezett a SOFI sportolóinak kiutazási költségének előteremtésére, hiszen az önkormányzat fideszes  vezetése nem biztosította a kiutazás anyagi fedezetét. Az esten részt vevő kerületi lakósok, vállakozók és egykori és ma is aktív képviselők komoly összeget adtak össze.
 
Szólj hozzá

önkormányzat megszorítások ughy attila nemtörődömség