2011. júl 29.

Ahova már csak a „király” járhat

írta: Lmagazin
Ahova már csak a „király” járhat

A cikk címe lehet, hogy meglepő, de nem mulatságos. Nemrég még lépten-nyomon azt hangoztatta Miszívügyünk Ughy Attila, hogy az Ő ajtaja mindig mindenkinek nyitva áll. (Most már a WC ajtaja sem)

 Manapság már biztonsági kódos zárral ellátott ajtó választja el Ughy Attila Miszívügyünk polgármestert a választóitól, vagy a választókat a polgármestertől. Nem akarjuk Deutsch Tamás, a fidesz Európai Parlamenti képviselőjének stílusában kérdezni, „ki a f… az az Ughy Attila”, hogy elzárkózik a zemberek elől?
Az elmúlt 20 évben regnáló két városvezető nem volt ennyire félős, bármikor, bárki bemehetett a polgármesteri titkárságra és kereshette Molich Endrét, Mester Lászlót. Igaz, hogy az elmúlt 20 évben szinte csak kerületiek dolgoztak a hivatalban, most meg városszerte, és vidékről összeszedetett „zsoldosok”. A mostani bezárkózás ürügye ennél egyszerűbb: „összepiszkolták az ügyfelek az első emeleti férfi WC-t”. Értelmes összefüggést ne keresünk (legfeljebb, ha van idegorvos ismerős a közelben), hiszen ezzel az indokkal az összes hivatali illemhelyet be lehetne zárni. Továbbá, akkor miért nem csak a WC-ajtóra kerül számkódos zár?
Az első menekülési út kiépítése, decemberben már megtörtént a polgármesteri hivatal első emeleti szobáinak egybenyitásával, így kicselezhetővé váltak a kerületiek, kik a hivatalban ügyeiket intéznék. Akit elől keresnek, az a szobákon keresztül, hátul simán távozik, és fordítva.
Felmerül a kérdés: Az előző vezetés alatt miért volt mindig tiszta az első emeleti WC, kik azok, akik ennyire félnek a kerületiektől?
A válasz az elsőre, amit olvasóink gondolnak, a második kérdésre meg egyszerű: Nem kerületiek! Olyanok, akiknek semmi közük sem volt Pestszentlőrinchez és Pestszentimréhez! De azt tudjuk, hogy ők felelnek kerületiek elbocsátásáért, azért hogy kerületi embereknek fenyegetettségben kell dolgoznia és sok esetben élnie!
Mi csak arra hívnánk fel a figyelmüket, a jövőben ne csak a „férfi WC tisztasága” legyen a "szívügyük", mert annak állapota is az ő tevékenységüknek eredménye!
ui: A bejáratról lekerült a polgármesteri titkárság felirat, miért is?

 

Szólj hozzá