2011. aug 25.

Jól halad az Üllői út megújításának önkormányzati projektje

írta: Lmagazin
Jól halad az Üllői út megújításának önkormányzati projektje

Több lesz a zöldfelület és megjelenik a művészet az Üllői út környékén, számolt be a hivatalos kerületi média júliusban. Kivételesen örömteli a hír, és azt hiszem, hogy ennek minden kerületi állampolgár egyöntetűen örülhet. Ezt támasztja alá, hogy a projektet megelőző együttműködést és párbeszédet az előző önkormányzati vezetés indította.

Azonban arra senki nem számíthatott, hogy ilyen hamar igen impozáns eredményekről tudunk beszámolni Ughy Attiláék munkájának eredményeképpen. Augusztus vége felé a következő kép fogadja a kerületünkbe érkezőket.

 A  kép az 50-es villamos sínpárjai közötti állapotot mutatja be.

És az semmi hogy zöld lett, az önkormányzat vezetése rögtön továbbgondolta azt az avítt elképzelést, hogy ezt borítsa fű, inkább gondolkodjunk rögtön disznóparajban, vagy mi a manó lehet ez a gyomnövény a képen.

Még a leghangosabban fanyalgók sem állíthatják, hogy nem lett több zöldfelület az Üllői úton, ami az egyik leghangosabb ígéretévé vált Ughy Attiláéknak. Ilyen az, amikor egy felelős politikus kihasználja a pozícióiban (amiből szerencsére bőven kijutott) lévő szinergiákat, és országgyűlési képviselőként, fővárosi képviselőként, városképvédelmi tanácsnokként és kerületi polgármesterként kardoskodik a kerületéért.

A viccet félretéve tudjuk, hogy kis pénz kis foci, nagy pénz nagy foci, de a havi két milliós fizetésbe nem férne bele felhívni az Főkefét, vagy a BKV-t, hogy: "Gyerekek, csináljatok már valamit, nem akarunk egy szemétdombon élni!"

Szólj hozzá

polgármester parlagfű hanyagság ughy pestszentlőrinc pestszentimre nemtörődömség attila;ughy attila; hozzánemértés