2011. okt 12.

Jó munkához idő kell - de ennyi?

írta: Lmagazin
Jó munkához idő kell  - de ennyi?

 Lakossági jelzés alapján jelentjük, hogy lassan egy hete van kátyúzásra előkészítve felbontva a Madarász utca Kossuth u. és Üllői út közötti szakasza mindennemű előjelzés nélkül. Ez teljesen elfogadhatatlan, hanyag szervezés eredménye, mivel az előjelzés nélküli útfelbontás jelentős veszélyeket hordoz, mind a gépjármű, mind a kerékpárforgalom számára. Sajnos ezzel kapcsolatban az is elgondolkodtató, hogy egy különösen csapadékszegény nyarat követően miért van szükség októberben kátyúzásra, hacsak nem azért mert a tavaszi teljesítés hibás volt.

A korábbi években természetesnek számított, hogy a Városüzemeltető Kht.-nak legkésőbb április végére mindenhol sikerült kikátyúzni a kerületet. Idén, még nyár közepén is vidáman(vagy kevésbé vidáman) kátyúztak a munkások, de szemmel láthatóan őszre is jutott még feladatból.

Információink szerint a cégnél olyan rosszul haladnak az időarányos mélyépítési feladatokkal, hogy több feladat megrendelését visszavonta az önkormányzat. Ebben semmi meglepő nincs, hisz az alvállalkozók elzavarása, az utópisztikus közmunkaprogram buktája, valamint az elképesztő méretű fluktuáció miatt egyszerűen képtelenek voltak teljesíteni a minimális!!! elvárásokat. Miután az elmúlt években megvalósuló fejlesztések után idén alig-alig történik valami fejlesztésszerű esemény a kerületben, különösen meglepő, hogy elemi fenntartási feladatokat nem tudnak problémamentesen teljesíteni. Megint csak meg kell állapítani, hogy az Ughy Attila és Lévai István érdekeltségi körébe tartozó, legtöbbször nem kerületi lakos "zsoldosok", - mint Péntek, Wermer, Szlávik, Csempesz - kinevezése egyértelmű hiba és a kerületiek érdeke ellen történik.

 

Szólj hozzá

lévai istván zoltán alkalmatlanság lévay pestszentlőrinc pestszentimre nemtörődömség városüzemeltető attila;ughy attila; péntek tamás hozzánemértés szlávik lászló csempesz iván wermer péter