2011. nov 08.

Hétszínvirág-saga

írta: Lmagazin
Hétszínvirág-saga

Néhány napja írtunk blogbejegyzést a Hétszínvirág bölcsőde parkolóépítési projektjéről, ahol megemlékeztünk, hogy indokolatlanul hosszú ideje tart a a projekt. Blogbejegyzésünk értő fülekre találhatott - innen is üdvözöljük az önkormányzati munkatársak lájkjait -, mert másnapra leszedték a korlátozást, és megnyitották a lakosság számára a parkolókat. (Ohhhh, köszönjük, a virágokat az öltözőbe kérjük!)

Hangot adtunk annak is, hogy a munka minősége jónak tűnik. Nem kellett volna, mert összezavartuk az illetékeseket. Biztos a lámpaláz. Azóta két dolog történt ugyanis. Egyrészt nagyon csúnyán fejezték be az aszfaltozást, másrészt ez! (klikk az ezre!)

Igen, sikerült a pár napja elkészült munkát visszabontani! Biztos eszükbe jutott valami! :) Benne hagytak egy lapvibrót, vagy a műszaki ellenőr az alkotmányból vezette le a  felelősségi körét, és nem akart felesleges kockázatot vállalni? Komolyra fordítva, ha a Kandó sulival kötöttek egybe valami rendszert, akkor respect! De, ezt nem a munkák közben kellett volna? Ezekért a felesleges kiadásokért ki áll helyt? Ezért húztunk egy vonalat?

Ughy Attila azt ígérte, hogy rend lesz, felelősség-teli vezetés lesz. Azóta ugyan kiszáradt pár száz fa, sosem látott kosz van a kerületben, megugrott a bűnözés, nyáron kistestű kutyákat nyelt el gaz a lakótelepeken, de végre rend van! Szóval, ha polgármester úr még beugrik karácsony előtt a kerületbe, akkor nézzen már utána az ügynek. Izgatottan várjuk a kerületi médiából a felelősségre vonásról szóló híreket. Ha a liberálkomcsik ármánykodása volt, arról is tudni akarunk.

 

Szólj hozzá