2011. nov 25.

Ellenünk spekulálnak a Pirézek!

írta: Lmagazin
Ellenünk spekulálnak a Pirézek!

A Lőrinci Magazin siet kijelenteni, hogy teljes mértékben egyetértünk Pártunk és Kormányunk véleményével az ország bovlivá minősítésével kapcsolatban, hogy csak és kizárólag a sötét erők –Zombik és a Pirézek- állnak a forint elleni spekulatív támadás mögött.


A Lőrinci Magazin úgyszintén egyetért Matolcsy Györggyel (ősmagyar neve: Kó-Sza Szem), hogy hazánk éppen gazdasági aranykorát éli (amit egész Európa irigyel), és hogy az ősmagyar agysebészet a Perzsák szerint is világhírű volt.  (Állítólag egy baltacsapással véget tudtak vetni minden neurológiai, és egyéb agyi fájdalomnak)

Föld S. Péter szerint  "nyilván csak a veleszületett visszafogottság az oka, hogy Matolcsy nem említette az űrkutatást, mint húzóágazatot a középkorból, vagy a mikrobiológia világát, amiben már a tatárjárás idején is élenjártunk - ezeket a példákat bizonyára egy későbbi előadás hallgatóságának tartogatja".
 
A Lőrinci Magazin továbbra is lelkes utasa a gyorsnaszádnak, és magasról leszarjuk a jéghegyet, mert az csak a víz alatt mer nagy lenni, nem úgy mint mi!


Kedves Vezetőink!  Mi tudjuk, a gazdasági igazságot nem a tankönyvekben kell keresni, ezért  ma ünnepélyesen eldobunk minden ilyen gazdasági és egyéb fércművet, és belépünk az un ortodoxok boldog világába.

Szólj hozzá