2011. dec 02.

Felújított villamos átkelők

írta: Lmagazin
Felújított villamos átkelők

A főváros a közelmúltban több helyen végzett villamospálya-szakasz felújításokat, ennek keretében megújult az Üllői út-Lakatos út kereszteződésében lévő villamospályát övező útburkolat is.

A régóta várt felújítások pontosan azt a célt szolgálják, melyet Tarlós megfogalmazott; élhetőbbé teszik a várost. Köszönet jár érte a lakosság, és különösen az autóstársadalom részéről. Jelen esetben pont egy olyan szükséges feladatot végeztek el, amire a szimbólikus politizálás és giccstenger közepette szükség van; ilyenből kellene egyre több.

Szerencsés lenne, ha a kerületi vezetés is felismerné, hogy erre van igény. Nem az ostoba, történethamisító propagandára, nem a lufinak tűnő sikertörténetekre, hanem valódi tettekre csendben, alázatosan. Eszünkbe juthat a pár napja megírt történet arról az ambiciózus fiatalemberről - Lévai Istvánról -, aki "Zebrafelújításokat" vizionál, miközben talán észre sem veszi, hogy mások sajtóhadjárat nélkül is eleget tesznek feladataiknak. Szóval köszönet a fővárosi illetékeseknek, akik megoldották a régóta adott problémákat, és sokkal, de sokkal több szerénységet kérünk a hordóhuszároktól, akik feladataik helyett folyamatosan önmagukra koncentrálnak.

Szólj hozzá

fidesz tarlós lévai istván zoltán pestszentlőrinc pestszentimre hozzánemértés