2012. jan 04.

Minősíthetetlen állapotban van az SzTK mögötti parkoló

írta: Lmagazin
Minősíthetetlen állapotban van az SzTK mögötti parkoló

Ugyan még a kemény tél be sem köszöntött, a szükséges fenntartási munkák elmaradása miatt minősíthetetlen állapotban van a lőrinci SzTK mögötti parkoló.

A korábbi önkormányzat rendezett parkolót kívánt létrehozni az érintett területen - ezt megelőzően több tucat gépjárműparkolót hozott létre a piachoz vezető út mellett -, azonban a szükséges források hiánya miatt erre nem került sor. A meglévő parkoló bővítésére azért volt szükség, mert a gépjárművel érkező betegek és rendelői munkatársak mellett egyre több parkolóhelyet vettek igénybe a Szent Lőrinc sétányra érkezők is. Ugyan a fejlesztés elmaradt, de mára - a szükséges fenntartási munkák elmaradása miatt - teljesen elvadultak az állapotok. Érkezzen akár beteg, vagy orvos, embert próbáló feladat kikerülni a vízzel telt kátyúkat, gödröket.

Reméljük, hogy Lévai István, az illetékes alpolgármester azelőtt intézkedik, mielőtt baleset történne. Épp elég nagy probléma, hogy regnálása alatt ennyire eszkalálódtak a problémák. Elgondolkodtató, hogy egy több száz fős erre hivatott szervezet képtelen a város szívében lévő problémák kapcsán idejében intézkedni. A szakma és a helyismeret hiánya 15 hónap után is szembeötlő.

Szólj hozzá

lévai istván zoltán alkalmatlanság lévay pestszentlőrinc pestszentimre nemtörődömség városüzemeltető hozzánemértés lévai istván