2012. feb 21.

Gyorshírcsárda - Egymás után két BKV busz is rendben megérkezett az Alacskai buszfordulóba

írta: Lmagazin
Gyorshírcsárda - Egymás után két BKV busz is rendben megérkezett az Alacskai buszfordulóba

Hamar bejárta a kerületet az a már-már utópisztikus hír, miszerint egymás után két BKV busz is rendben megérkezett az Alacskai lakótelep buszvégállomására. A környékbeliek először azt hitték, hogy Bradd Pitt forgat újra Budapesten, de hamar sikerült tisztázni a félreértéseket, miszerint valóban menetrendszerinti járatokról van szó.

Ugyan a BKV a rendkívüli körülményekre tekintettel csak későbbre ígért tájékoztatást, de a helyszínre kiérkező Lévai alpolgármester azonnal rendelkezésre állt. Elmondása szerint, meg kell vizsgálni, hogy hogyan fordulhatott elő ez a nem várt incidens, és külön mérlegelni kell, hogy ennek nincs-e köze a Budapestet és a kerületet átszövő korábbi szocialista ármánykodásnak. Lévai elmondta, hogy nem hitte volna, hogy még két évvel a választások után is előfordulhatnak ilyen események, és a maga részéről felháborítónak tartja, hogy egyáltalán még szabadon járhatnak Budapest utcáin BKV buszok.

Ughy Attila ugyan a héten sajnos nem tud ellátogatni a kerületben, de szmájlikkal teletűzdelt sms-t küldött helyettesének.

Ja, elvileg álhír.

Szólj hozzá

fidesz bkv lévai istván zoltán ughy lévay pestszentlőrinc pestszentimre nemtörődömség alacskai attila;ughy attila; alacska hozzánemértés