2012. ápr 23.

Balesetveszély az Üllői úton - Az alpolgármester semmit sem lép

írta: Lmagazin
Balesetveszély az Üllői úton - Az alpolgármester semmit sem lép

Évek óta áll elhanyagolva egy épület az Üllői út 403-nál, de a jelenlegi önkormányzat az ügyben semmit nem tesz. Tudomásunk szerint az épület magánkézben van, és az önkormányzat már korábban is kiadta a bontási kötelezést, de saját rendelkezését jogszabálysértően nem hajtja végre. Azonban a helyzet egyre súlyosbodik, a kerítés egyes szakaszokon leomlott, félő, hogy valakinek baja eshet.

A telken lévő ház életveszélyes, a telek egy elhanyagolt szeméttelep, míg mostanra a kerítés is balesetveszélyessé vált. Az Ughyék által beharangozott "Jó gazda" szemlélettől fényévnyi távolságra vannak a tettek. Talán még emlékeznek az olvasók, hogy korábban maguk az önkormányzati telkek néztek úgy ki, mint egy szemétdomb.

Nagyfokú trehányságra vall az ügyben illetékes alpolgármestertől, Lévai István részéről, hogy a telek még az önkormányzatból is jól látható. Ennek ellenére majd 2 éve nem történik semmi.

Lévai esetében nem ez az első alkalom, hogy kötelezettségeinek elmaradásáról kell számot adni. Amennyire problémás volt az elmúlt években a közterületek és a Bókay-kert állapota, annyira nem haladnak a hatósági ügyek sem. A közbiztonsági helyzetről pedig az olvasók iránt érzett empátiánk kapcsán nem írunk, mert a helyzet annyira kezd reménytelenné válni.

Ha Orbán Viktor újra disznóólat akar ganézni, akkor elég a Fidesz által vezetett 18. kerületbe ellátogatnia egy kávéra Ughy Attilához, vagy Banyár Lászlóhoz.

Szólj hozzá

fidesz szemét lévai istván zoltán szemetes felelőtlenség alkalmatlanság lévay pestszentlőrinc pestszentimre nemtörődömség attila;ughy attila; hozzánemértés városgazda zrt banyár lászló