2012. jún 01.

Kitüntették a pedagógusokat

írta: Lmagazin
Kitüntették a pedagógusokat

A kerületi hagyományoknak megfelelően ünnepi díszbe öltözve adott helyt június elsején a Kondor Művelődési Ház a pestszentlőrinci Pedagógus kitüntetési ünnepségnek, ahol ebben az évben összesen tíz kiemelkedő teljesítményű óvónőnek, tanítónak és tanárnak ismerték el a több évtizedes munkáját.

A díjak átadását helyi kötődésű kultúrális programok tették még emelkedettebbé, köztük a közelmúltban Hollandiában kitüntetett Vörösmarty Mihály általános iskola és gimnázium gyermek kórusának előadása.

2012. évben:

a Kerület Óvodapedagógusa címet Tóth Ilona a Dráva óvodából, Németh Gabriella Ágnes a Napraforgó óvodából és Kovácsné Hajdú Ildikó a Vackor óvodából vehette át.

a Kerület Tanítója kitüntetésre Izsépi Márta (Bókay Általános Iskola), Nemes Gyula (Brassó Általános Iskola), Kleinelzer Tünde (Kastélydombi Általános Iskola) volt érdemes.

a Kerület Tanára címre Molnár Zsuzsannát (Vörösmarty Általános Iskola és Gimnázium), Henter Zsófiát (Pestszentlőrinci Német Nemzetiségi Általános Iskola), Tátrai Gabriellát (Eötvös Általános Iskola) és Kocsisné Károlyi Juditot (Kondor Béla Általános Iskola) javasolta a szakmai zsűri.

A Lőrinci Magazin szerkesztősége ezúton gratulál minden kitüntetett szakembernek, egyúttal további sok erőt és sikereket kíván a gyermekeinket nevelő pedagógusoknak!

Szólj hozzá

kitüntetés 18 pestszentlőrinc pedagógus xviii