2012. jún 05.

"Megfeledkeztek" a közalkalmazottak cafeteriájáról

írta: Lmagazin
"Megfeledkeztek" a közalkalmazottak cafeteriájáról

Június első hetéig nem jutottak a törvényben biztosított cafeteriájukhoz a pestszentlőrinci önkormányzat közalkalmazottai, mert Peitler Péter jegyző úr elfelejtette időben bekérni az igényléshez szükséges dolgozói adatokat.

A hozzáértő intézményvezetők sejtették, hogy a nyári szünidő kiadásáig nemigen lesz lehetőség a Szép kártyával nyaralni menni, volt aki fel is hívta a csüggedt kollégák figyelmét arra, hogy július közepe előtt ne nagyon tervezzenek üdülést azok, akik a kártyával szeretnék  a szállásköltséget rendezni.

Nem jártak sokkal jobban azok sem, akik Erzsébet utalvánnyal szerették volna a szegényes közalkalmazotti fizetésüket kipótolni, mivel Peitler úr itt sem állt a helyzet magaslatán és a késedelem ellenére több hónapot igénybe vevő közbeszerzési eljárást indíttatott. A jegyzőt az az egyszerű tény sem zavarta, hogy felesleges közbeszerzéssel bíbelődni, mivel Erzsébet utalványt Magyarország területén csak egy helyről lehet beszerezni!

Ezen a héten végre valahára az étkezési utalvány célba ért, most egyben öthavi utalványnak örülhetnek a szerencsések.

Vannak, akik szerint ilyen véletlenek nincsenek, mindössze az önkormányzat  cégének a Városgazda holdingnak a 600 milliós veszteségét próbálták az első fél évben a cafeteria kiadások visszatartása által pótolni.

Szólj hozzá

fidesz cafeteria 18 xviii hozzánemértés peitler péter