2012. jún 26.

Újra romokban

írta: Lmagazin
Újra romokban

Miközben az önkormányzat újabb és újabb focipályákat épít szerte a kerületben, addig a kisgyermekesekre sokkal kevesebb figyelem irányul.

fotó(25).JPGMiután sok esetben hetekig-hónapokig áldatlan állapotban vannak a játszóterek, joggal merülhet fel a kérdés, hogy szükséges e addig az egyes politikusok egyéni ötleteit megvalósítani, amíg a meglévő, amúgy jó állapotú infrastruktúrát képtelenek tisztességesen fenntartani.

A közelmúltban, Csabafi Róbert képviselősége kapcsán már ígéretet tettünk, hogy a kipusztult és elgyomosodott Benjámin utcai parkocska után megtekintjük a Kapocs utcai játszóteret is. Megtettük.

A tisztáson kifejezetten kevés szemét volt, hála a közelmúltban megtörtént szemétszedő akciónak, azonban a kihelyezett játékok teljesen szét lettek verve.Az erdészet is a közelmúltban kaszáltatta le a területet, így ideális lenne a környezet egy kis játékra. Ha lenne mivel.

fotó(26).JPGA libikókának már szintre nyomai sincsenek, a rugós játék felett is eljárt az idő, egyedül a mászókák funkcionálhatnának, azonban ezeket nem tartják karban, a csavarokat meglazították, így használhatatlanná váltak.Talán még kutyás agility pályának jó lesz a valamikori beruházás.

Szégyen, az hogy ezeket a vandálok szétverték, hogy ezt mérhető közbiztonság híján megtehették, hogy a fenntartó semmit nem csinál a megmaradt játékokkal és döbbenetes, hogy Csabafi Róbertnek mindehhez egy szava sincs. Pedig Csabafi választási kampányában pontosan a Kapocs utcai erdő parkerdővévé alakítását ígérte.

fotó(24)_1.JPG

Ugyanakkor azt se tudjuk, hogy merre flangásznak a mezőőrök, mert az önkormányzat bármilyen sikerpropagandával jöhet, a lakosság nem ezt látja. A Városőrség felszámolásával, a Lévai-féle közbiztonsági koncepció megvalósításával szaporodnak a lopások, betörések, az erőszakos bűncselekmények, az illegális szemétlerakások, valamint a rongálások.

 

Szólj hozzá

pestszentimre felelőtlenség alkalmatlanság pestszentlőrinc pestszentimre nemtörődömség városüzemeltető csabafi városgazda zrt