2012. júl 01.

Három rendőr hősiesen letepert, majd megbilincselt egy fürdőző bácsit

írta: Lmagazin
Három rendőr hősiesen letepert, majd megbilincselt egy fürdőző bácsit

Az Omszki tóban a Szentendrei Rendőrkapitányság döntése értelmében tilos fürdőzni, mivel a tavalyi szezonban az Omszki és Lupa tavakban négy haláleset történt, írja a kettős mérce blog. Egy idős úr viszont passzív ellenállásba kezdett és a rendőri felszólítás ellenére bement a vízbe, majd az utána kiabáló rendőröket a vízbe invitálta és közölte, hogy neki ezt írta fel az orvosa. A meggondolatlan tett persze nem járt következmények nélkül bilincsben vitték el. Videó lejebb.

Érdekes az M7-esről nem tiltották ki az autókat, pedig ott is történt pár haláleset, az utobbi években. Szóval jó magyar szokás helyett egy win-win szituáció megteremtése, a fürdözési lehetőség megoldás helyett inkább kivonult nagy erőkkel a rendőrség ma délben az Omszki tóhoz, hogy intézkedhessen a 35 fokban fürdőző bűnözök tömegével. Egy idős úr viszont a rendőri felszólítás ellenére bement a vízbe. Amint kijött a szabálysértő, rögtön körbevették a rend éber őrei. Az idős úr erre vissza próbált menni a vízbe, mire elé álltak, leteperték hárman, majd bilincsbe verték és eltávolították, a bűnöző elemet.

Érdemes a hangot is figyelni, ahol az egyik rendőr hölgy közli a felháborodott emberekkel, hogy milyen "korrektül intézkedtek". Ez igaz lehet, mert akár le is lőhették volna a bácsit.

Szólj hozzá