2012. júl 12.

Helyben szikkasztják a csapadékvizet

írta: Lmagazin
Helyben szikkasztják a csapadékvizet

fotó(30).JPGA labdarúgó Európa bajnokság idejére feltűnően gyorsan készült el a volt Piac téren a focisátornak helyet adó aszfaltplacc, illetve a mellette helyet foglaló strandfocipálya (ezzel még fogunk részletesen foglalkozni, ugyanis megdöbbentő tények hangzottak el a beruházásokkal kapcsolatban a legutóbbi testületi ülésen; kedvcsinálónak íme az ellenzéki interpelláció a kérdésben).

Hamar munka ritkán jó, tartja a mondás, és ez itt is beigazolódott. Órákkal az esők után még víz borította a pályát, ugyanis a kivitelezőnek nem sikerült megcsinálni a kétoldali esést, hiába készítettek drainkavicsos árkot a Városgazda munkatársai a placc két oldalára. A víz sajnos nem tud lefolyni, mert a terület közepe homorú.

fotó(31).JPGKérdés, hogy ki vette át a jól sikerült munkát és ki engedélyezte a kifizetést? Kérdés továbbá, hogy az apparátus meddig fogja még a nevét adni a sportért felelős alpolgármester, Lévai István önmegvalósításához. Alpolgármester úr ötletei ugyanis egyre ritkábban felelnek meg a célszerűség és szabályszerűség minimális követelményeinek, és  nem először látjuk, hogy a kapkodás és "hozzánemértés" hétről-hétre súlyos százezer forintokba kerül.

Szólj hozzá

fidesz lévai istván zoltán alkalmatlanság pestszentlőrinc pestszentimre hozzánemértés lévai istván városgazda zrt