2012. júl 16.

Határon túli elismerés a NATIK elnökének.

írta: Lmagazin
Határon túli elismerés a NATIK elnökének.

Díszpolgári oklevél.JPGA Hargita megyei Gyergyóremete nagyközség 2012-ben díszpolgári címet adományozott Mogyorósiné Dr. Pécsi Ildikónak, a Nők a Tizennyolcadik Kerületért Alapítvány elnökének.

Az alapítvány hosszú ideje jó kapcsolatokat ápol az erdélyi településsel. Idén 10. alkalommal utaztak a Gyergyóremetei Falunapokra. A település polgármestere Laczkó-Albert Elemér itt adta át a NATIK elnökének, Mogyorósiné Dr. Pécsi Ildikónak a díszpolgári oklevelet. (Az elismeréshez szerkesztőségünk is gratulál!)

Kerületünkben 2002. óta működik a NATIK, amely az elmúlt 10 évben kiemelkedő teljesítményről tett tanubizonyságot. Munkássága kiemelt figyelmet szentelt a kerületben élő és dolgozó, vagy a településhez kötődő nőknek. Sajnálatos módon az Alapítvány tevékenységét kerületünk Fidesz- KDNP-s vezetése másként értékelte. A képviselő testület júliusi ülésén a NATIK által bérelt irodahelyiség bérleti díját a korábbi háromszorosára emelte, amellyel az alapítvány működését gyakorlatilag ellehetetleníti. 

Szólj hozzá

dr pécsi mogyorósiné lidikó