2012. sze 21.

Fosztogatják a pestszentimrei intézményeket

írta: Lmagazin
Fosztogatják a pestszentimrei intézményeket

Az utóbbi hetekben egymást érték Pestszentimrén a jól megérdemelt nyári pihenésükről hivatásukhoz visszatért piti bűnözők tevékenységéről szóló hírek, Alacskán és az Eke utcában gépkocsifeltörések szinesítették a kerületi kormánypárti vezetés közbiztonsági kudarclistáját.

Új elemként az illetéktelen behatolásokból ezúttal kijutott a pestszentimrei intézményeknek is, az egyre magabiztosabb tolvajok odáig merészkedtek, hogy kiásták a dísznövényeket a Napsugár óvoda udvarán, miközben arra is volt bátorságuk, hogy utánfutóval megálljanak az óvoda kerítése előtt, kényelmesen átrakják a tujákat, majd senkitől sem zavartatva továbbálljanak.

Kerületünkben egy négyzetkilométeren jelenleg 1,3 rendőrnek kellene fenntartania a közbiztonságot, miközben a Belvárosban négyzetkilométerenként 25 egyenruhás vigyáz a helyben élők személyi és vagyoni biztonságára. Szerkesztőségünk arról információval nem rendelkezik, hogy az itt megválasztott országgyűlési képviselők kívánnak-e bármit is tenni annak érdekében, hogy több egyenruhás vigyázzon a közrendre.

Szólj hozzá

fidesz rendőrség 18 közbiztonság pestszentimre xviii