2012. okt 01.

Elpazarolt erőforrások

írta: Lmagazin
Elpazarolt erőforrások

havanna_kaszálás.JPGA Havanna-lakótelepről küldtek képeket a lakók, hangot adva értetlenségüknek a Városgazda tevékenysége kapcsán. Ugyanis a cég munkatársai az éppen zöldellő parkokat kaszálták teljesen feleslegesen, ahol a fű bokáig sem ér.

A lakók által beküldött képeken jól látszik, hogy az égvilágon semmi értelme sincs a kaszálásnak, gyakorlatilag csak a port verik a fűkaszák. Ezzel szemben a pár éve felújított környezetben teljesen ki van égve a növényzet, mert senki nem locsolta a nyáron.

A képeket küldő így kommentálta az eseményeket: "Ilyen felesleges, pazarló munkát még egész életemben nem láttam. Ha nem a mi lakótelepünkön lenne, azt hinném, hogy csak bosszantják az embereket."

havanna_virágágy.JPGFurcsa, hogy a Városgazda menedzsmentje mennyire nem a tényleges feladataira koncentrál, hanem egész tevékenységét a politikai megfelelésnek veti alá. Míg a kerület egyes részein sokszor nyakmagasságig ér a gaz, máshol a szemét borít el mindent, addig teljesen szakmaiatlan, indokolatlan tevékenység folyik. A Banyár László felügyelte területnek jól láthatóan nincs szakmai kontrollja az önkormányzatban.

Szólj hozzá

lévai istván zoltán alkalmatlanság pestszentlőrinc pestszentimre városüzemeltető városgazda zrt banyár lászló