2012. okt 05.

Díjjal jutalmazták az alpolgármestert - Álhír

írta: Lmagazin
Díjjal jutalmazták az alpolgármestert - Álhír

A kerületi mozgáskorlátozottak közfelkiáltással (!!!) választották meg az év emberének Lévai István Zoltán, közbiztonságért felelős alpolgármestert.

rokkant.JPGA mozgáskorlátozottak szóvivője elmondta, hogy Lévai úr politikusi minőségén túl emberként is igyekszik felhívni a figyelmet a mozgáskorlátozottak ügyére: "A múltkori, rendkívüli testületi ülésen a baloldali ellenzék szerette volna, ha a több hónapos állami mulasztások miatt ellehetetlenült rokkantak számára átmeneti segítséget nyújt az önkormányzat, és kamatmentes hitelt kaphatunk, mindaddig amíg a rokkantellátásunk nem érkezik meg. Azonban az alpolgármester úr által vezetett kerületi Fidesz ezt az előterjesztést nem vette napirendre. Azt ugyan nem tudjuk, hogy ennek mi volt az oka, de a legjobb szívvel gondolunk alpolgármester úrra, hisz megannyi sorstársunkat segíti a tudatos életvezetés felé, mikor is nem verjük el felelőtlenül a rokkantellátásunkat." - mondja a szóvivőasszony, miközben egy könnycseppet morzsolt el a szeme alatt.

"De ez semmi, mert alpolgármester úr személyes példamutatásával sokak szemét felnyitotta a mozgáskorlátozottak jogainak érvényre juttatása kapcsán, amikor gépkocsijával a Sportkastély erősen szellős parkolójában beállt egy rokkantaknak fenntartott parkolóhelyre. Ugyan utána próbálta ezt letagadni, de hát igazi jellemre vall, aki jócselekedeteivel nem kérkedik. Mi örültünk a legjobban, hogy Lévai úr beismerő nyilatkozata után rögtön új parkolóhelyeket ígért a saját pénzéből. Sajnos ezeket egész nyáron nem sikerült megcsináltatni, de ezzel is az volt bizonyára a célja, hogy napirenden tartsa a rokkantak ügyét. Reméljük Lévai úr a továbbiakban is fontosnak fogja tartani, hogy a társadalmi problémákat feltárja és ezt a nyilvánosság számára is közérthetően interpretálja" - zárta mondandóját a szervezet képviselője.

Szólj hozzá

rokkant pestszentlőrinc lévai istván zoltán pestszentimre pestszentlőrinc pestszentimre lévai istván rokkant parkoló