2013. jan 04.

Kormányhivatali vizsgálat Ughy Attila ellen.

írta: Lmagazin
Kormányhivatali vizsgálat Ughy Attila ellen.

jó kezekben.jpgPesti Imre kormánymegbízott vizsgálatot indított Ughy Attila polgármester és alpolgármesterei szlovéniai "kirándulásával kapcsolatban"

Mint arról korábban beszámoltunk, december elején az elmúlt 22 évben példa nélküli eset történt a XVIII. kerületben. Ughy Attila polgármester és három alpolgármestere egy időben tartózkodott a szlovéniai Lendván, ahol egy borospincét látogattak meg. Az eset kapcsán derült ki, hogy tekintettel arra, hogy a kerület összes vezetője egyszerre tartózkodott külföldön, így intézkedésre jogosult felelős vezető nélkül maradt a kerület. Szerencsére azon az éjszakán nem történt komolyabb tűzeset vagy más időjárási katasztrófa a kerületben, mert felelős, intézkedésre jogosult vezető hiányában az esetnek beláthatatlan következményei lehettek volna.

A városvezetők kirándulásának híre megjárta az országos sajtót is. Szerkesztőségünk arról szerzett tudomást, hogy  az ügyben Szaniszló Sándor fővárosi képviselő beadványa nyomán törvényességi felügyeleti vizsgálatot rendelt el.  

Szólj hozzá

szlovénia polgármester felelőtlenség alkalmatlanság lévay pestszentlőrinc pestszentimre nemtörődömség attila;ughy attila;