2013. jan 29.

Meghekkelték a XVIII. kerületi közvélemény kutatást?

írta: Lmagazin
Meghekkelték a XVIII. kerületi közvélemény kutatást?

pinocchio.jpgZugló után minden jel szerint Pestszentlőrincen is zsonglőrködnek a fideszesek a közpénzen megrendelt helyi közvélemény kutatásokkal. A még tavaly novemberben az Orbán Viktor miniszterelnök házi kutatócégétől, a Nézőponttól megrendelt és most hiányosan közreadott jelentés szerint a megkérdezettek 68 százaléka biztosan részt venne egy országgyűlési választáson és a pártot megnevezők kétharmada ezúttal is a Fideszre szavazna(!)

Mráz Ágostonék szerint a többi párt jobban teszi, ha el sem indul a 2014-es választáson, hiszen az MSZP és az LMP 4, míg a Jobbik és a DK a szavazók 3 százalékára számíthatna.

Magáért beszél a közvélemény kutatás azon eleme is, amely szerint a kerületiek nagy része jónak, sőt egyre javulónak tartja a helyi tömegközlekedést és nagyon sokan a polgármesteri hivatal ügyintézési szintje mellett jó pontokat osztanak a helyi közbiztonságnak is.

Szerkesztőségünk szerette volna megtudni Ughy Attila polgármester személyes véleményét a közpénzből fizetett kutatás komolyságát illetően, de távolkeleti útja miatt a városvezetőt nem sikerült utolérnünk.

Szólj hozzá

fidesz átverés 2014 ughy attila közvéleménx